top of page
Background.jpg

WORKSHOPS
OM MAD OG BÆREDYGTIGHED

Praksisorienterede workshops af 1-3 timer

Forskellige temaer inden for mad og bæredygtighed

​

For grupper af 10-30 personer

Alder: 12 år og opefter 

KURSER I
BÆREDYGTIG MADPRODUKTION

Længerevarende omstillings-forløb for food service

Fokus på en lang række temaer inden for bæredygtighed

​

For hele køkkenpersonalet - i jeres køkkendrift

DATADREVNE MADSPILDS-INDSATSER

Håndtering af overskudsmad ifm. store events

Overskudsmad indsamles, registreres og forarbejdes

For festivaler, messer og andre store events i hele landet

Madspild
Workshops
Kurser

BÆREDYGTIG
EVENT
MANAGEMENT

Planlægning og eksekvering af alle former for events

Garanti for bæredygtige materialer, leverandører mm. 

Alt fra bryllupper til firmakonferencer

FOOD
&
TALKS

3-5 retters bæredygtig, zero waste middag

Følges af baggrund, historier og metodefortællinger

​

For grupper af 15-40 personer

​

OPLÆG
&
FOREDRAG

Om arbejdet med madspilds-reduktion og entreprenørskab

Inspirerende, underholdende og lærerige

​

Til skoler, institutioner og virksomheder 

Event management
Food n talks
Oplæg og foredrag
bottom of page