top of page
Background.jpg

KURSER I BÆREDYGTIG MADPRODUKTION

 

Vi tilbyder kurser til professionelle køkkener, der ønsker at klimaoptimere deres daglige madproduktion til grønnere menuer, der er lige så populære som før. 

​

På det her kursus er det hele køkkenpersonalet sammen, der udvikles og trænes, så I i fællesskab kan komme i mål med jeres overordnede bæredygtighedsambitioner. 

 

Varighed: Kurset er et længerevarende ambitiøst forløb fordelt over 4 moduler, der sikrer resultater gennem læring, implementering og procedurer. 

 

Indhold: Kurset kommer omkring en lang række temaer, som køkkenet selv er med til at vælge - så vi arbejder med det, som det pågældende køkken har mest behov for at arbejde med. 

 

Målgruppe og sted: Kurset tager udgangspunkt i køkkenets egen drift og inkluderer hele køkkenpersonalet. 

​

Pris, detaljer og booking: Kontakt os på info@spisrubogstub.dk eller +4523435640.

​

Modtag vores kursusmateriale: Klik her.

bottom of page