KURSER I BÆREDYGTIG MADPRODUKTION
Vi tilbyder kurser til professionelle køkkener, der ønsker at klimaoptimere deres daglige madproduktion til grønnere menuer, der er lige så populære som før.
​
På det her kursus er det hele køkkenpersonalet sammen, der udvikles og trænes, så I i fællesskab kan komme i mål med jeres overordnede bæredygtighedsambitioner.
Varighed: Kurset er et længerevarende ambitiøst forløb fordelt over 4 moduler, der sikrer resultater gennem læring, implementering og procedurer.
Indhold: Kurset kommer omkring en lang række temaer, som køkkenet selv er med til at vælge - så vi arbejder med det, som det pågældende køkken har mest behov for at arbejde med.
Målgruppe og sted: Kurset tager udgangspunkt i køkkenets egen drift og inkluderer hele køkkenpersonalet.
​
Pris, detaljer og booking: Kontakt os på info@spisrubogstub.dk eller +4523435640.
​
Modtag vores kursusmateriale: Klik her.