KURSER I BÆREDYGTIG MADPRODUKTION
Vi tilbyder kurser til professionelle køkkener, der ønsker at klimaoptimere deres daglige madproduktion til grønnere menuer, der er lige så populære som før.
På det her kursus er det hele køkkenpersonalet sammen, der udvikles og trænes, så I i fællesskab kan komme i mål med jeres overordnede bæredygtighedsambitioner.
Varighed: Kurset er et længerevarende ambitiøst forløb fordelt over 4 moduler, der sikrer resultater gennem læring, implementering og procedurer.
Indhold: Kurset kommer omkring en lang række temaer, som køkkenet selv er med til at vælge - så vi arbejder med det, som det pågældende køkken har mest behov for at arbejde med.
Målgruppe og sted: Kurset tager udgangspunkt i køkkenets egen drift og inkluderer hele køkkenpersonalet.
Pris, detaljer og booking: Kontakt os på info@spisrubogstub.dk eller +4523435640.
Modtag vores kursusmateriale: Klik her.