top of page
Background
Food and talk

FOOD & TALK
EVENTS

Vores Food & Talk arrangementer tilbyder en unik madoplevelse kombineret med inspirerende indsigter i madspildets verden. Det er store tal med store konsekvenser.  Vi byder dit selskab velkommen til en 3-5 retters middag baseret på en zero waste tilgang og overskudsvarer.

I løbet af måltidet deler vi vores erfaringer med madspildsagendaen, metoder og inspiration til at tilberede og spise med en zero-waste tankegang. Vi fortæller engagerende historier og deler fakta om madspildets verden, hvilket giver dit selskab en sjov og informativ oplevelse.

Ved afslutningen af måltidet håber vi, at I ikke kun har nydt et godt måltid, men også har fået inspiration og motivation til at reducere madspild i jeres egne hjem og arbejdspladser.

Målgruppe: Vores Food & Talks henvender sig til hele selskaber, der søger en unik madoplevelse med fokus på bæredygtighed og reduktion af madspild.​

Varighed: 3-4 timer.​

Deltagere: Mellem 15-40 personer.

Sted: Vi kan enten afholde vores Food & Talk hos kunden(kræver et køkken) eller tilbyde et sted i København mod en ekstra omkostning.​

Pris, detaljer og booking: Kontakt os venligst på info@spisrubogstub.dk eller ring til os på +4523435640.

 

bottom of page