top of page
Logo sommer 21.png
TILBYDER...
Troels-284.jpg

WORKSHOPS

MED OVERSKUDSVARER I KØKKENET

Vi laver praksisorienterede madspildsworkshops for alle slags skoler, gastronomiske teambuldingaktiviteter for virksomheder og private samt rådgivende workshops for professionelle køkkener. Vi sætter fokus på ressourcer, madspild og madkultur. Vi ser på konkrete problemstillinger, debatterer løsningsmuligheder og går praktisk til værks med overskudsvarer og ressourceforståelse i køkkenet.

Se nedenfor for flere detaljer eller tag fat i Maria på +45 23435640 eller maria@spisrubogstub.dk for at høre mere. 

FOOD & TALK
Zero waste madoplevelser

Vores Food & Talk event er skræddersyede sjove og delikate måltider, der giver en spændende indsigt i vores zero waste metoder, og den madspild vores samfund lever i, og er en del af. Vi sammensætter måltidet af overskudsvarer og tilbereder det på strikse zero waste metoder. Vi fortæller de sjove, interessante og ofte overraskende historier, der ligger til grund for den madsoplevelse, I skal nyde. Vi kommer ud til jer, eller vi finder det perfekte venue til arrangementet. Tag fat i Irina på +45 29727865 eller irina@spisrubogstub.dk for at høre mere. 

Troels-370_edited.jpg
Troels-143.jpg

FOREDRAG OG UNDERVISNING

Motivation og inspiration til mindre madspild

Rub & Stub tilbyder skræddersyede foredrag og undervisningsforløb til både skoler, institutioner og virksomheder. Vi fortæller om madspildsproblematikken og hvordan vi arbejder aktivt for at reducere madspildet. Vores foredrag og undervisning er til for at inspirere og motivere den aktuelle målgruppe til selv at arbejde med bæredygtighed og reduktion af eget madspild.

Vil du høre mere om muligheden for foredrag eller undervisning, så tag fat i Irina på +45 29727865 eller irina@spisrubogstub.dk

EVENTS OG PROJEKTER

...OG ALT DET DER IMELLEM

Udover ovennævnte specifikke ydelser laver vi projekter og events, som ikke passer ind i nogle kasser og bokse. Vi sikrer, at mad, bæredygtighed, mindre madspild og fællesskaber er omdrejningspunkterne, ellers er der ingen dogmer for, hvad vi begiver os i kast med.

Vi er åbne for nye samarbejder og ideer. Har du noget på hjerte, så tag endelig fat i Maria på +45 23435640 eller maria@spisrubogstub.dk

bottom of page