Logo sommer 21.png
TILBYDER...

WORKSHOPS

MED OVERSKUDSVARER I KØKKENET

Vi laver praksisorienterede madspildsworkshops for alle slags skoler, gastronomiske teambuldingaktiviteter for virksomheder og private samt rådgivende workshops for professionelle køkkener. Vi sætter fokus på ressourcer, madspild og madkultur. Vi ser på konkrete problemstillinger, debatterer løsningsmuligheder og går praktisk til værks med overskudsvarer og ressourceforståelse i køkkenet.

Se nedenfor for flere detaljer eller tag fat i Maria på +45 23435640 eller maria@spisrubogstub.dk for at høre mere. 

CATERING

BÆREDYGTIGE MADOPLEVELSER

Vi laver mad til alt fra barnedåb, konfirmationer, receptioner, runde fødselsdage, julefrokoster og alt det andet. Vores menuer og koncepter skræddersys til det enkelte arrangement, men de er altid spildfrie, økologiske, og gerne baserede på overskudsvarer. Et eventuelt overskud pakkes og gives til gæsterne eller doneres og leveres af Rub & Stub til et socialt værested. Se nedenfor for flere detaljer eller tag fat i Irina på +45 29727865 eller irina@spisrubogstub.dk for at høre mere. 

FOREDRAG OG UNDERVISNING

Motivation og inspiration til mindre madspild

Rub & Stub tilbyder skræddersyede foredrag og undervisningsforløb til både skoler, institutioner og virksomheder. Vi fortæller om madspildsproblematikken og hvordan vi arbejder aktivt for at reducere madspildet. Vores foredrag og undervisning er til for at inspirere og motivere den aktuelle målgruppe til selv at arbejde med bæredygtighed og reduktion af eget madspild.

Vil du høre mere om muligheden for foredrag eller undervisning, så tag fat i Irina på +45 29727865 eller irina@spisrubogstub.dk

EVENTS OG PROJEKTER

...OG ALT DET DER IMELLEM

Udover ovennævnte specifikke ydelser laver vi projekter og events, som ikke passer ind i nogle kasser og bokse. Vi sikrer, at mad, bæredygtighed, mindre madspild og fællesskaber er omdrejningspunkterne, ellers er der ingen dogmer for, hvad vi begiver os i kast med.

Vi er åbne for nye samarbejder og ideer. Har du noget på hjerte, så tag endelig fat i Maria på +45 23435640 eller maria@spisrubogstub.dk