top of page
Background.jpg

WORKSHOPS
&
TEAMBUILDING

Praksisorienteret tilgang til reduktion af madspild

Deltagerne på workshoppen får mulighed for at arbejde praktisk med aktiviteter, der reducerer madspild, samtidig med at de motiveres til at handle på egen hånd. Workshoppen henvender sig til offentlige institutioner, private og organisationer.

FOOD
&
TALKS

Zero waste madevents: En nose-to-tail oplevelse

Vi tilbereder menuen efter en zero waste-tilgang og baserer den på overskudsvarer. Under middagen deler vi ud af vores erfaring med og metoder til at reducere madspild. Middagen er specialdesignet og en helt unik oplevelse for dig, der vil sætte madspild på menuen.

OPLÆG
&
PANELDEBATTER

Om vores erfaring og viden om madspildsreduktion

Vi deler ud af al den viden og erfaringer med reduktion af madspild, som vi har opnået gennem mere end 10 års arbejde med projekter, aktiviteter og begivenheder alle relateret til madspild.

BÆREDYGTIGE
EVENTS
UDEN SPILD

Vi gør dit arrangement så bæredygtigt som muligt - fra start til slut

Fra idéfasen til udførelsen arbejder vi ud fra et strengt zero waste-dogme for at sikre, at dit arrangement er bæredygtigt. Vi organiserer alt fra bryllupper til firmaarrangementer.

GRØN OMSTILLING
I
FOOD SERVICE

Få succes på jeres bæredygtighedsrejse

Vi støtter professionelle køkkener i deres omstilling til mere bæredygtige praksisser. Vi tilbyder forløb, der hjælper jer med at reducere jeres miljømæssige aftryk og forbedre jeres generelle bæredygtighed.

GRØNNE PROJEKTER
&
PROJEKTLEDELSE

Vi planlægger, implementerer og evaluerer dit projekt

Vi udfører projektledelse inden for (fødevare)bæredygtighed, reduktion af madspild og grøn omstilling. Vi planlægger, implementerer og overvåger initiativer - vi når i mål!

bottom of page