HVEM ER
Logo sommer 21.png
?

OM RUB & STUB

Mindre madspild.

Rub & Stub arbejder for at bekæmpe madspild. Vi rådgiver professionelle køkkener til en drift uden madspild, vi laver zero-waste madoplevelser, vi faciliterer og afvikler workshops og teambuilding, hvor mindre madspild og den bæredygtige madkultur er i fokus - både for skoler, private og virksomheder. Vores viden og erfaringer deles og demonstreres gennem vores konceptuelle madevents, hvor overskudsvarer forvandles og kommer på menuen.Rub & Stub udgøres af Irina Bothmann og Maria Abrahamsen. Vi har mange års erfaringer med at etablere, udvikle og drive et frivilligdrevet spisehus, som lavede mad baseret på overskudsvarer. Baseret på netop den og en masse andre erfaringer tilbyder vi en lang række aktiviteter, der kan bidrage til en mere bæredygtig madkultur.

IRINA BOTHMANN

Troels-647.jpg

Madspildskonsulent

Kok og køkkenansvarlig

Underviser og foredragsholder

 

T: +45 29727865
E: irina@spisrubogstub.dk

MARIA ABRAHAMSEN

Troels-767.jpg

Forretnings- og konceptudvikler

Afviklingsansvarlig

Kommunikation og markedsføring

T: +45 23435640

E: maria@spisrubogstub.dk