OM

OM RUB & STUB

Mere bæredygtighed. Mindre madspild

Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion. Rub & Stub udgøres af Irina Bothmann og Maria Abrahamsen. Vi har mange års erfaringer med at etablere, udvikle og drive et frivilligdrevet spisehus, som lavede mad baseret på overskudsvarer. Baseret på netop den og en masse andre erfaringer tilbyder vi en lang række aktiviteter, der kan bidrage til en mere bæredygtig madkultur:

Vi rådgiver vi professionelle køkkener til en mere bæredygtig drift, vi laver bæredygtige catering- og madoplevelser, vi faciliterer og afvikler workshops og teambuilding, hvor mindre madspild og den bæredygtige madkultur er i fokus - både for skoler og virksomheder. Vores viden og erfaringer deles og demonstreres gennem vores konceptuelle madevents, hvor overskudsvarer forvandles og kommer på menuen.

IRINA BOTHMANN

Madspildskonsulent

Kok og køkkenansvarlig

Underviser og foredragsholder

 

T: +45 29727865
E: irina@spisrubogstub.dk

MARIA ABRAHAMSEN

Forretnings- og konceptudvikler

Afviklingsansvarlig

Kommunikation og markedsføring

T: +45 23435640

E: maria@spisrubogstub.dk

ADRESSE

 

Birkedommervej 31,1 Co/FødevareBanken

2400 Kbh NV

KONTAKT

 

E: info@spisrubogstub.dk

T: +45 23435640

CVR: 38102591

©2018 by Rub & Stub. Proudly created with Wix.com