OM RUB & STUB
Mere bæredygtighed. Mindre madspild
Rub & Stub er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at promovere en mere bæredygtig madkultur med særligt fokus på madspildsreduktion. Rub & Stub udgøres af Irina Bothmann og Maria Abrahamsen. Vi har mange års erfaringer med at etablere, udvikle og drive et frivilligdrevet spisehus, som lavede mad baseret på overskudsvarer. Baseret på netop den og en masse andre erfaringer tilbyder vi en lang række aktiviteter, der kan bidrage til en mere bæredygtig madkultur:
Vi rådgiver professionelle køkkener til en mere bæredygtig drift, vi laver bæredygtige catering- og madoplevelser, vi faciliterer og afvikler workshops og teambuilding, hvor mindre madspild og den bæredygtige madkultur er i fokus - både for skoler og virksomheder. Vores viden og erfaringer deles og demonstreres gennem vores konceptuelle madevents, hvor overskudsvarer forvandles og kommer på menuen.
IRINA BOTHMANN
Madspildskonsulent
Kok og køkkenansvarlig
Underviser og foredragsholder
T: +45 29727865
E: irina@spisrubogstub.dk
MARIA ABRAHAMSEN
Forretnings- og konceptudvikler
Afviklingsansvarlig
Kommunikation og markedsføring
T: +45 23435640