info@spisrubogstub.dk // +45 23435640

MENUER
15. OG 16. AUGUST
MENU FRA MEYERS
-
Danske kartofler med citron, creme fraiche, karse og sommersalat
-
Tærte på ølandshvede med bagte bøftomater, hytteost og timian
-
Danske tomater, grillede løg, bønner og økologisk mozzarella
-
Svampemayo på Carl Johan svampe
-
Koldhævede ølandshvedeboller
-
Citronfromage med knas fra Meyers konditori
DRIKKEVARER
FRA LÆSK
5 dåser hindbærkombucha (250 ml) og
5 flasker Freedom Swizzle (330 ml) - u/alkohol
FRA ÆBLEROV
Prendila Cosi cider 2019, 75 cl. - m/alkohol
Obs: Der kan tilkøbes vin og øl. ved billetkøb. Der sælges kaffe på Kastellet.
KLIK HER FOR BILLETKØB TIL DENNE WEEKEND
22. OG 23. AUGUST
MENU FRA CARSTEN KYSTER
-
Bok choysalat med syltet ingefær, forårsløg, calamansi-lime, hvidløgschips og gomadressing
-
Sommerkålskimchi med saltet kelp/tang, ristet sesam og syltede shitakesvampe
-
Bombay samosas og rice crakers med solbæreddikepulver og edamamebønnedip
-
Risnudelsalat med spicy miso, syltet grønt, asiatiske urter og ristet thailøg
-
Mango/passionsfrugtbar med hvid chokolade, sprøde ris, crunch og bær
DRIKKEVARER
FRA LÆSK
5 dåser hindbærkombucha (250 ml) og
5 flasker Freedom Swizzle (330 ml) - u/alkohol
FRA ÆBLEROV
Prendila Cosi cider 2019, 75 cl. - m/alkohol
Obs: Der kan tilkøbes vin og øl. ved billetkøb. Der sælges kaffe på Kastellet.
KLIK HER FOR BILLETKØB TIL DENNE WEEKEND
29. OG 30. AUGUST
MENU FRA LOLA
-
Tandori marineret blomkål vendt med krydderurter og sprødt sommergrønt
-
Salat med svampe glaserede i ananaschutney, majs, kikærter og bagte tomater
-
Tostada med creme af sorte bønner, koriander, syltet kål og gulerod
-
Råt og sprødt sommergrønt med nam prik
-
Tonkamousse med broken passionsfrugtgel og krystalliseret chokolade
DRIKKEVARER
