top of page
Logo sommer 21.png
MADSPILDSINDSATSEN
PÅ ROSKILDE FESTIVAL
OM MADSPILDSINDSATSEN
Et samarbejde med FødevareBanken

Siden 2019 har Rub & Stub stået i spidsen for Madspildsindsatsen på Roskilde Festival. I tæt samarbejde med FødevareBanken og cirka 100 frivillige sørger vi for at indsamle al overskudsmaden fra festivalen. Vi registrerer det, sorterer det, forarbejder noget af det og viderebistribuerer det hele til sociale organisationer i hele landet. I 2019 år håndterede vi næsten 23 tons overskudsmad, det svarer til 57.000 måltider.

MÅLSÆTNINGER

Med Madspildsindsatsen vil vi reducere Roskilde Festivals madspild, lade overskudsmaden komme socialt udsatte til gode og i samme omgang etablere et frivilligt fællesskab for folk, der har lyst til at arbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed.

Således vil vi med madspildsindsatsen konkret bidrage til at nå verdensmål 12.3 om madspildsreduktion sideløbende med at indsatsen fokuserer på social ansvarlighed.

PARTNERSKABER OG  SPONSORATER

Madspildsindsatsen på Roskilde Festival lader sig gøre ved hjælp af erhvervspartnerskaber, sponsorater og fonde. Vi tilbyder virksomheder og fonde enten at indgå i partnerskaber eller donere direkte til indsatsen. I 2019 etablerede vi et tre-årigt partnerskab med eSmiley og fik en donation fra Tuborg Fondet. Det er stadig muligt at indgå som partner eller sponsor på madspildsindsatsen. Tryk på mere info for materiale om partnerskaber, eller tag fat i Maria for at høre mere:

+45 2343564 eller maria@spisrubogstub.dk

TAK TIL
esmiley.png
roskildefestival.png
tuborg-fondet.png
logo_fødevareBanken-300x158.png
bottom of page