s
MADSPILDSINDSATS
PÅ ROSKILDE FESTIVAL
OM MADSPILDSINDSATSEN
Et samarbejde med FødevareBanken

For tredje år i træk skal Rub & Stub i 2020 stå i spidsen for madspildsindsatsen på Roskilde Festival. I tæt samarbejde med FødevareBanken og cirka 100 frivillige sørger vi for at indsamle al overskudsmaden fra festivalen. Vi registrerer det, sorterer det, tilbereder noget af det og viderebistribuerer det hele til sociale organisationer i hele landet. I 2019 år håndterede vi næsten 23 tons overskudsmad, det svarer til 57.000 måltider.

Indsatsen forløber 5.-10. juli 2020

MÅLSÆTNINGER

Med madspildsindsatsen vil vi reducere Roskilde Festivals madspild, lade overskudsmaden komme socialt udsatte til gode og i samme omgang etablere et frivilligt fællesskab for folk, der har lyst til at arbejde med bæredygtighed og social ansvarlighed.

Således vil vi konkret bidrage til at nå verdensmål 12.3 om madspildsreduktion sideløbende med at indsatsen fokuserer på social ansvarlighed.

BASERET PÅ
PARTNERSKABER

Madspildsindsatsen på Roskilde Festival lader sig gøre ved hjælp af flerårige erhvervspartnerskaber. Vi tilbyder virksomheder og fonde enten at indgå i partnerskaber eller donere direkte til indsatsen.

I 2019 etablerede vi et tre-årigt partnerskab med eSmiley og fik en donation fra Tuborg Fondet.

Det er stadig muligt at indgå som partner på madspildsindsatsen. Tryk på mere info for materiale om partnerskaber, eller tag fat i Maria for at høre mere: T:+45 2343564 E: maria@spisrubogstub.dk

TAK TIL

ADRESSE

 

Birkedommervej 31,1 Co/FødevareBanken

2400 Kbh NV

KONTAKT

 

E: info@spisrubogstub.dk

T: +45 23435640

CVR: 38102591

©2018 by Rub & Stub. Proudly created with Wix.com